keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Vauvan joululahjatpuiset kuusenkoristeet, minä olen pupu

Ostin 8 kk ikäiselle Kersti-vauvalle joululahjaksi kolme lahjaa: Puiset kuusenkoristeet, Pupu-kirjan (jossa on aivan mahdottoman kauniit kuvat) ja Soivan lastenlaulukirjan, joiden rallatusten parissa ollaan joulun pyhinä ja välipäivinä vietelty tovi jos toinenkin perheen ja naapurin muksujen kesken. Kirjassa on myös varsinkin tällaisen ääniallergisen kannalta loistava ominaisuus: kuulokeliitäntä! Kohta se Kersti jammailee luurit korvilla kuin mikäkin MiniMaunoAhonen.

Marimekko lasten mekko

Kummeilta Kersti sai Marimekon Kurkistus-mekon. Kummitäti (neljän poikalapsen äiti) kertoi, että on aina halunnut antaa kyseisen mekon omalle tytölle/kummitytölle, jos hänellä joskus sellainen on. Omaa tyttöä ei ole, mutta ensimmäinen ja toistaiseksi ainut kummityttö sai nyt vastaanottaa tuon ihanan mekon.


Brio lelut, Brio kirahvi


Myös itse tehty, nimellä varustettu ruokalappu -tai pikemminkin essu ja  
Brion keltainen kirahvi ovat kummeilta.
Mun sisko oli ostanut sattumoisin saman sarjan taaperokärryt! :D

En ole ostanut Kerstille paria helistintä lukuunottamatta ainuttakaan lelua koko vauva-aikana. Viivin vauvalelut olen laittanut kiertoon aikoja sitten, mutta hyvinpä neiti on kasvanut ja kehittynyt ilman valtavaa määrää vauvalle tarkoitettuja virikkeitä. ;) Viivin pehmolelut, vanhat Dublot, leikkiastiat (ja oikeat muoviastiat) sekä muut kotoa löytyvät "epälelut" ovat olleet kovassa huudossa. 


muumimuki


Squiz:n kestomallin sosepakkaukset saatiin serkun perheeltä ja Pikku Myy-muki mummulasta.

Naapureiden antama heijastin, kylpylelut (kumiankka ja kaksi pesupalloa saivat seuraa) ja mummun antamat sukat ja housut jäivät kuvaamatta. 

Jokainen lahja ilostutti meitä kovasti! 

Kersti ei vielä paljon ymmärrä, mutta jatkossakin olisi tarkoitus, että lahjojen määrä pysyisi kohtuullisena. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti