perjantai 18. joulukuuta 2015

Paketti on puoli lahjaa

Mulla on esto. Asetin itselleni lahjapaperirullien ostokiellon. Mulla on jemiksessä varmaan 30 rullaa, (tarkkaa määrää en uskalla laskea), ja yleensä joka joulu ostan muutaman rullan jotain ylimaallisen ihanaa ja kaunista paperia. Nyt on pakko kävellä laput silmillä kaupassa paketointitarvikkeiden ohi ja yrittää törsätä varastossa olevat rullat pois pyöriskelemästä.

Joulukorttiaskartelun lisäksi lahjojen paketointi on yks mieluisin "pakollinen" jouluvalmistelu. Muiden nukahdettua askartelumateriaali-arsenaalin levitys olohuoneeseen, papereiden rapistelu ja rusettien väkerrys tuo itelle sitä jotain tiettyä joulufiilistä. Varsinkin aikuisten lahjat on kiva paketoida nätisti. "Moni kakku päältä kaunis"-periaate korvaa usein puoliköppäistä sisältöä.

Nyt alakais olla joululahjat hankittuna. Pari pientä täsmätuotetta käyn hakemassa huomenissa tai alkuviikosta. Joulusiivot teen suosiolla vasta pari päivää ennen joulua, sitä ennen leivon ja teen muut askareet valmiiksi.

Mukavaa viikonloppua!

-M-

5 kommenttia:

 1. Oii! Onpa ihanasti paketoituja lahjoja! Hurjan suloisia! Ja muutenkin tosi kiva blogi (eksyin tänne blogit.fi:n kautta)! Iloista joulun odotusta! terkuin Ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kun eksyit ja kommentoit! Samoin sinulle mukavaa joulunaikaa!

   Poista
 2. Mä niin aina odotan nimenomaan paketointia :) ne on vaa nii nättejä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepjep, sinä oot hoitanu paketointipuolen jo elokuussa. Toisin ku minä! :D

   Poista
 3. Paketointi on parasta! Harmi vaan, ettei meidän perheessä ole tapana aikuisia lahjoa...

  VastaaPoista