tiistai 3. huhtikuuta 2018

Kevät, vai mikäseoli


HiPHei, kevät ja sillee. Kipaistiin pääsiäisen pyhinä torpalla nuuskimassa nurkkia ja tsekkaamassa paikallista lumitilannetta... Luntahan oli täälläkin vuodenaikaan nähden varsin mojovasti, mutta räystäistä tippui vesi ja kuistille paistava aurinko lämmitti jo lupaavasti. Että äläpä hättäile,istu mättäälle, kyllä se kevät sieltä vielä tulloo.Luonteenlaadulleni tyypilliseen tapaan unohdin lähtötutinassa lumilapion kotiin, mutta sain kivan kinttupolun aikaiseksi lippamaalla jalan alla pyörivää lumimuhjua syrjemmälle ison saavin avulla. Konstit on monet, sano kissa ku akalla pöytää pyyhki.


Hetken aikaa saa vielä iso keltainen kaveri killittää ja taivas roiskia vettä, ennen kuin pääsen  pihakallioille askartelemaan pallogrillin, sytytysnesteen ja kärkkäripaketin kanssa.
Tulevana viikonloppuna ollaan lähdössä Vantaalle. Mulla on siellä suunnilla koulutuskuvioita, majoituksesta ja lampaideni kaitsennasta vastaa jälleen kerran matkailupalvelu M&T, kiitos vain jo etukäteen!


Mikäli entiset merkit paikkansa pittää, palveluun saattaa sisältyä pieniä määriä *!#tuilua:

Oltiin jouluna siskon perheen kanssa yhtä aikaa porukoilla yötä, illansuussa arvottiin petipaikkoja ja levitettiin vällyjä.
Meidän äiti: Onkos sillä Maijulla jo peitto?
Minä (Maiju siis): Ei oo.
Matkailupalvelun jäsen M (siskoni): Ei se mitään tartte, se voi käpertyä itsesääliin!


Eli tällä puheella M, ottaisin sen muhkuraisen sohvapaikan heti siitä ison vetoisan ikkunan alta, kiitos! Näemme! <322 kommenttia:

 1. Haha, itsesääliin käpertyminen kieltämättä lämmittää mukavasti :D On tullut itsekin kokeiltua useampaan otteeseen, kun vieressä nukkuva lapsonen pöllii yöllä peiton..

  Ihana kuulla teistä, just tänään aiemmin mietiskelin kun lueskelin uusia postauksia muiden blogeista, että mitähän teidän poppoolle mahtaa kuulua <3 Teidän torpallakin näyttää kauniilta, kuten aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heih, kiva kuulla, että en ole asiani kanssa yksin. Voitaisko perustaa Anonyymit itsesääliin käpertyjät Ry? Bloggailu on ollut vähän jäissä viime aikoina, mutta te "virtuaalilemmikit" pyöritte kyllä mielessäni tuon tuosta! :)

   Poista
 2. Postauksiasi olenkin kaivannut. Talvi se on vielä torpallakin. Olisin halunnut nähdä sinut lumitöissä. Olette hulvatonta jengiä. Olisi hauskaa seurata salaa jutusteluanne. Hyvää kevättä sinulle ja tytöillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista. Kyllä meidän porukan huumori on ajautunut pahasti väärille jengoille! :D Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle, Kirsti!

   Poista
 3. On siellä ollut näky, kun emäntä sankolla lumitöitä teki :D Niin sitä pitää! Ja mukavaa kevään odotusta; kyllä se sieltä pian tulee - ja sitten tuleekin rytinällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvä vaan, että lähimpään asumukseen on 2 km. Ei ole kaikki meikäläisen edesottamukset uteliaiden naapureiden seurattavissa! :D Kevättä sinne teille myös! :)

   Poista
 4. Tämä sai hymyn huulille. :D Aurinkoisia päiviä sinne teille!

  VastaaPoista
 5. Komeita kuvia, mutta lumimäärästä ei uskoisi koska ne on otettu. Loistava idis tuo sangolla lumitöiden teko :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän näppärää hommaa! Siitä vaan vinkistä vaari! :)

   Poista
 6. Johan on lunta vielä sielläkin. Hätä keinot keksii ja saavikin käy "lapiosta" :)

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa, sohva on kova ja veto käy! :D

  VastaaPoista
 8. Ilahduttavaa ironiaa :D Ja kyllä, kevät tulee. Luotetaan siihen!!

  VastaaPoista
 9. Lunta näyttää riittävän sielläkin. Mutta kauniit on siellä maisemat ja lumi puhdasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, lumen väristä on annettava plussaa. Huomattavasti ikävämpi esim. keltainen hanki.

   Poista
 10. Ihana postaus! 😉 Siellä ei jääty lumeen makaamaan. Hätä keinot keksii. Oma apu paras apu. Työ tekijäänsä neuvoo. Sananlaskuja muistellen! 🤗

  VastaaPoista
 11. Ja minulla olisi sinulle haaste tuolla blogissani. Käytkö kurkkaamassa sitä! <3

  VastaaPoista