lauantai 27. tammikuuta 2018

KAL: Ystävänpäiväsukat 2018

ystävänpäiväsukat 2018

Facebookin Taimitarha-ryhmässä on parhaillaan menossa Niina Laitisen suunnittelemien Ystävänpäiväsukkien Kal (Knitting ALong). Ryhmässä julkaistaan joka päivä pieni pätkä ohjetta, jonka mukaisesti innokkaat neuloja tikuttavat sukkaa tulemaan.

Ohje on suunniteltu neulottavaksi Nallen vahvuisesta langasta, kokovaihtoehtoja on kolme. Varastoistani ei löytynyt mielen mukaisia väri-matchejä sen laatuisesta matskusta, joten valitsin paksumman sukkalangan ja aloitin työn pienimmälle pohkeenympärykselle suunnitellulla ohjeella.


ystävänpäiväsukat 2018

 Myös muita pieniä sovelluksia olen sukan varteen kyhännyt. En päässyt irti rusetin jälkeisen salmiakkikuvion luomasta mielikuvasta, joka muistutti lähinnä... noh, kirkkovenettä, joten se kuvio on vaihdettu toiseksi.

Varren kierrejoustin on tehty puikoilla nro 3, kirjoneulekuviossa puikkokoko on 3,25.
Tänään pitäisi kiriä parin päivän ohjeet kiinni, tykkään tehdä sukkaa "päivän myöhässä", sillä värisuunnittelu helpottuu, kun tietää, minkälainen kuvio on tulossa seuraavaksi! :D

Pitääpä laittaa projektin lopussa kuva valmiista sukista. 

Letkeetä lauantai-ehtoota just for you.

11 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen alku ainakin :) Mukavaa lauantain jatkoa :)

  VastaaPoista
 2. Kaunista tulee, vakka ei olekaan "kirkkovenettä" 😀 Jännät värit. Hyvää lauantain jatkoa.

  VastaaPoista
 3. Hienot värit ja huippu kauniit kuviot! Oon ihan pikkasen kade teille kaikille, jotka jaksatte nähdä vaivaa ja kutoa kirjoneuletta! Mä en vaan jaksa ruveta siihen hommaan, niin kauniita kun nuo kirjoneuleet ovatkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoneuleet on kivoja välipaloja, mutta perussukkien tekeminen on mukavampaa ja rentouttavampaa! 😊

   Poista
 4. Upeat värit ja tasainen neulejälki.

  VastaaPoista
 5. Ihanat nää värit! :) Mie meen kerranki (ehkä) niillä "alkuperäisillä" väreillä, koska ajattelin sukkia vähän äiteen 60v.-lahjasukiksi, ja hää tykkää pinkistä, niin mikä jottei. Keltaisen saatan kyllä vaihtaa vielä mustaan. Tai mitä nyt keksinkään. :D Olen ehtinyt tehdä vasta resorit, joten valintoja voi vielä muuttaa! Mutta pinkki pohjaväri, sillä mennään.

  VastaaPoista
 6. Oi, mitkä värit! Tykkään <3

  VastaaPoista