sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Joulukorttitehtailuajoulukortti askartelu

Hauskaa sunnuntaiehtoota! 
Täällä on vietetty letkeetä kalsaripäivää ja kulutettu toinen adventtisunnuntai joulukorttiaskartelujen kimpussa.


joulukortti askartelu

 Kirkkaimpana visiona oli suunnitella sellainen kortti, jossa voisin kuluttaa pois jämämatskuja, eli edellisien vuosien epämääräisiä nippuja korttipohjia ja kuoria.


joulukortti askartelu

joulukortti poro

reindeer wishes

Aika hyvin tavoite saavutettiin! Kuvan painoin valkoiselle paperille poro-leimasimella, jonka ostin viime vuonna Suomalaisesta kirjakaupasta joulunjälkeisestä alennusmyynnistä parilla eurolla. Hyvää Joulua -tekstileima löytyi myös entuudestaan. Vain poron punaisia kuonoja (strassi-tarroja) kävin ostamassa erikseen.


joulukortti askartelu


Kerstin hoitajalle/varahoitopaikkaan ja hoitokavereille tein tonttukortteja kiiltokuvista, noihin pikkutonttukortteihin kirjoittelen vielä kiitokset ja hyvän joulun toivotukset tontun viereen.

poro leimasin

reindeet stamp

Viivi teki luokkakavereilleen ja opettajalle joulukorteiksi punaisia poroja vaaleille korttipohjalle.
...ja tasapuolisuuden nimissä esiteltäköön myös Kerstin tonttuaskartelu, jonka hän teki viime viikolla päivähoidossa. Liikkis tyttötonttu! <3


Maileg
 (Kirppislöytöjä: Mailegin possu 5€ ja pikkupossu 0,50€)

Totutusta osoittteidenetsintähässäkästä poiketen löysin ilokseni askartelulaatikosta nimilistan osoitteineen ja arkillisen viimevuotisia joulupostimerkkejä.

Nyt vain merkit kiinni, kortit postiin ja jännittämään, kuinka monelta sellaiselta tulee kortti, jolle en itse en ole hoksannut lähettää!

Jonkun verran hikeä pukkaa myös huominen autonhuolto. Katalysaattorin vikavalo syttyi (taas), ja odotettavissa huomisilttan saakka luvassa on remontti mallia kallis tai toooosiii kallis. Ehkä kaikkia arkihuolia mun psyykeeni kestää, mutta autoon liittyvät vastoinkäymiset nakertavat mielenterveyttä sietokykyny äärirajoille! :D Mutta, toivotaaan parasta!


Puhtia alkavaan viikkoon! :)

18 kommenttia:

 1. Kauniita kortteja! Varmasti ilahduttaa saajaansa :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja kortteja! :) Iloa alkavaan viikkoon! <3

  VastaaPoista
 3. Ihania kortteja olet askarrellut! 🤗

  Ja tuo tonttu; just parhaita joulutunnelman tuojia! 🎄

  VastaaPoista
 4. Kauniita kortteja! Minullakin on vielä kortit vaiheessa, mutta uskon että saan ne tiistaiksi postiin. Nautinnollista viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Ihania kortteja ja tuo tonttutyttökortti on kyllä suloinen:)♥ Peukut pystyyn että auto korjaantuisi mahdollisimman pienenllä vialla! Leppoisaa alkavaa viikkoa ja mukavaa joulun odottelua sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Auto on nyt ainakin toistaiseksi kunnossa, uutta vikaa odotellessa! Puhutaan onneksi satasista eikä tonneista, joten siltä osin tohtii huokaista. :) Hyvää joulukuuta sinne myös!

   Poista
 6. Aivan upeita kortteja. Tuo Kerstin tekemä on söpö. Toivotaan, ettei auton remontin kustannukset ole hintavat. Mikähän siinä onkin, että joka vuosi joku sellainen yllättää, kenelle ei itse ole huomannut laittaa korttia. Mukavaa tätä viikkoa sinne.

  VastaaPoista
 7. Todella kauniita kortteja, ihastuin oitis noihin poroihin. <3 Tänä vuonna en ole ehtinyt edes joulukortteja askartelemaan vaikka monena jouluna olen kortit itse tehnyt. Ihanaa hommaa mutta vaatii aikaa. Kivaa alkavaa viikkoa ja mukava kun tulit lukijakseni. Kuulumisiin.. ~Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on esimerkiksi keittiö vähän sen näköinen, että "äiti on vähän askarrellut"! (Tiskivuori, korttivuori, silppukasa jne.) Oma aikansa noissa menee, mutta onpahan sekin pois jostain oikeasti hyödyllisestä! :P

   Poista
 8. Ihania kortteja ja ylisöpö tonttu <3 Mukavaa uutta viikkoa :)

  VastaaPoista
 9. Kauniit kortit ja tonttu on ihana. Hyvää alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 10. Ihania kortteja! <3 Toivottavasti auto saadaan kuntoon!

  VastaaPoista
 11. Kauniita kortteja oltte kaikki tehtailleet, kelpaa noita postitella. Ja tosi liikkis on tyttötonttu <3 Peukut autolle!

  VastaaPoista
 12. Aivan ihania kortteja! Jotenkin tämä joulu on päässyt yllättämään minut niin, etten ole tehnyt yhtäkään korttia... Eikä näin työpäivän jälkeen jaksaisi millään askarrella.

  VastaaPoista
 13. Täällä on just minun näköisiäni korttitehtailuja! En todellakaan tarkoita, että itse osaisin tehdä mutta osaan arvostaa ja suunnattomasti ihailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä näissä nyt suurta taituruutta tarvita, valmiilla leimoilla lämiä menemään! :D Mutta kiitos kovasti kehuista! :)

   Poista