torstai 18. toukokuuta 2017

Tuparikahvit!


Käytiin alkuviikosta touhuilemassa torpalla ja nautiskelemassa upean aurinkoisesta ja lämpimästä kevätkesän illasta. Saatiin ekat vieraat (tutut naapurit) kylään, ja koska en viitsi tupaa vielä lämmittää ennen nuohoojan käyntiä, tuikattiin tulet saunan pesään ja keiteltiin tuparikahvit hieman kyseenalaisella tavalla... :P Pihasauna on tehty vanhaan navettaan. Saunakamarin puolella on vanhan ajan tunnelma, mutta erittäin hyväkuntoinen sauna uusine paneeleineen hieman eriparia muun paikan kanssa! Käsittelemällä seinät tummanharmaaksi saunasta saisi ihanan hämyisen.Käivärää suurella tunteella. 


Vaikka kuinka nautin yksinolosta ja tarvin latausta hiljaisuudessa, täytyy myös todeta, että kyllä ihmiset vaan tekee elämästä ihanaa. <3 Käsittämättömän moni on ollut jakamassa kanssani tätä iloa ja onnea. Ehkä eniten riemuissaan ovat he, jotka ovat nähneet elämästämme sen toisenkin puolen ja olleet olkapäänä niinä hetkinä, kun elämä on moukaroinut ja silitellyt vastakarvaan. Kiitos myös teille kaikille lukijoille onnitteluista ja ihasteluista, tää paikka on ihan helmi! <3

Torppa on mun lataamo, lasten lomakoti ja toivottavasti kaikkien meidän perheen ystävien ja rakkaiden sukulaisten kohtaamispaikka. :)"Äiti, joutsenet tuli toivottaa meidät tervetulleiksi. <3"  

10 kommenttia:

 1. Onnea uuteen tupaan ❤ Niin viihtyisiä kuvia.

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen tupaan ❤ Niin viihtyisiä kuvia.

  VastaaPoista
 3. Ensinnäkin tosi kiva, kun jätit kommentin blogiini; löysin sitä kautta tänne ja pääsin ihastelemaan torppaanne! Aivan mahtava, ihana, upea löytö irtaimistoineen kaikkine maineen päivineen - ja näyttää hyvin pidetyltäkin! Paljon onnea <3 En ehtinyt alkua pidemmälle, mutta liityin lukijaksi ja palaan takaisin lueskelemaan ajan kanssa. Toivottavasti pääsette viikonloppuna nautiskelemaan torpallenne kesän auringosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Mukava seurailla myös teidän torpan kuulumisia ja touhuja, tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista
 4. ihana tunnelmallinen meiniki :) onnea torpalle ja yhteiselolle :)

  VastaaPoista
 5. Mä oon Maiju niin onnellinen sun puolesta ❤ -maria-

  VastaaPoista