maanantai 22. toukokuuta 2017

Torppakaupan kylkiässukat


 Se on Maiju täältä mielikuvituksettomien lahjaideoiden verstaalta taas terve!

Torppakaupan juridisten asioiden järjestymistä odottellessa kudoin jännityksissäni ja keskittymiskyvyttömyyksissäni tupaa myyvälle pariskunnalle muistoksi kaupantekijäissukat, jotka annoin heille lahjaksi avaintenluovutuspäivänä.Rouvalle tein kirjoneulekuvioiset So Sweet Socks -sukat Adlibriksen Socki-langalla, jota testasin nyt ensimmäistä kertaa. Ensipuraisu oli miellyttävä, Socki on seiskaveikkaan verrattuna pehmeämpää ja liukuu puikoilla mukavasti.

Tällä samalla Niina Laitisen ilmaisella ohjeella olen kutonut sukat Seiskaveikasta Kerstin hoitotädille ja Nallesta Kerstin kummitädille.


... ja herralle kilikuttelin ihan tavalliset perussukat.
Lankana on jälleen kerran yksiväristä ja raidallista seiskaveikkaa.

Samaan pakettiin sujahti myös Fazerin sininen, kertakaikkiaan keksiliästä, eikö vain!


6 kommenttia:

 1. Ai, sua ei sitte vissiin voi yllättää millään....aattelin tuoda lankoja kun Adlibrikseltä repsahdin tilaamaan helevatan halavalla ;D Pitänee keksiä jottain luovempata, niinkus vaikka kaffipaketti ja neilikkakimppu kun tuon sinisenki viehätys ja yllätyksellisyys jäänee haaveeks DD Taas pittää valavoa ensyö näitä suunnitellessa;) Soot niin samis.....mistä mää sen toisen poijan hommaisin......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah! Kaikki ideat on keksitty ja käytetty! :D Minkä sille voi, että viedään toistemme sanat suusta ja ideat päästä. :P Oot ihana!

   Poista
 2. Oih miten kauniit sukat molemmille, tosi ajattelevaista heitä näin huomioida!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuntui kivalta antaa heille muutakin kuin rahaa ja lämmintä kättä. :D Ja kovasti ilahtuivat tekeleistäni! :)

   Poista
 3. Kauniita sukkia ja ihana ajatus! Varsinkin nuo pitsiset versiot on upeat, ihana kuvio ja väri! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rouvan näkökyky oli heikentynyt viime vuosina niin, että hän oli lähes sokea. Sen vuoksi ajattelin tehdä hänelle kuvioneulesukat, niin saa käsillään tunnustella. :)

   Poista