maanantai 15. toukokuuta 2017

Mulla on oma TORPPA!


Viimeiset pari viikkoa olen sisäisesti kiemurrellut onnesta, hykerrellyt ilosta ja hihkunut innostuksesta ja yrittänyt pitää piilossa (ihmiskunnalle) pientä (minulle) suurta salaisuutta!
Tänään, kun kaikki on varmaa, nimet papereissa ja kauppahinta maksettu, uskallan sanoa sen ääneen ja hehkuttaa myös täällä blogissa:

MULLA ON OMA TORPPA! 

Tästä tulee niin upee kesä ja elämä!
Oon joka vuosi äitienpäivänä ostanut jotain pientä kivaa itselleni, mutta nyt kyllä kiskasin pohjat! Sitä saa mitä tilaa, varsinkin kun itse toivoo, pyytää ja maksaa. :D

 Ja siis hei, ei olla muuttamassa tästä tusinatavararivarista mihinkään, vaan Torppa on meidän kuivanmaan kesämökki ja vapaa-ajan chillailupaikka. Odotettavissa loppuviikkoon saakka, luvassa lisää kuvia ja tarinoita the Torpasta. Pysytään tutkalla!

14 kommenttia:

 1. Onnea omasta torpasta ❤️Ihanalta näyttää ❤️

  VastaaPoista
 2. Onnea. Ihanan näköinen. Mahtava juttu.

  VastaaPoista
 3. Onnea torpasta, kesällä tullaan käymään ;)

  VastaaPoista
 4. OOOONNNNEEEAAAASaakokohtatullakyläänjamitätarvit/haluattetupaantuliaislahjaks? Ja on se ihana Tää aivan läkähtyyyyy.....ei jaksa oottaa lisää kuvia....D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KiitosKovastiJaSaaVaikkaHetiPianKunhanSaanEnimmätPölytPutsattuaJaPaikatPutsinkiin! <3 Ei todella tarvitse tuoda mitään, mut jos haluat jotain antaa muistoksi, niin mielellään jotain vanhaa ja raihnaista. :D Odotan innolla, että nähdään, ja tää on niin oikea paikka meidän ensitreffeille! <3 Ei tartte kauaa odottaa uusia kuvia... pian, pian, pian lisään!

   Poista
  2. Taidanpa tuoda itteni - täyttyy nääs molemmat ritteerit Wanha ja raihnanen... ;DD

   Poista
  3. Hahah! No sinäpä taas vitsin murjasit. :P Tule sellaisena kuin olet! <3

   Poista
 5. Onnea!!!
  Sun Torppas ja pihapiiri näyttää ihanilta!

  VastaaPoista
 6. Kyllä on vallan ihana torppa teillä. Onnea!

  VastaaPoista