lauantai 8. huhtikuuta 2017

Synttäriaamun ylläri!

Mun kultapallero täytti kaksi vuotta, tänään ja huomenna juhlitaan! 

Eipä aivan synnytystuskitta sujunut syntymäpäivälahjan viimeistely, sillä viime tingassa edellisenä yönä ompelin takkuavan Singerin kanssa petivaatteita kasaan. 

Kehto on "perintöhuonekalu", jonka maalasin uudelleen. Myös petivaatteet ompelin kierrätysmatskuista, Maileg-pupun ostin uutena. Aiheesta lisää seuraavassa jaksossa... nyt hilippasen keittelemään kinuskia. :)

Mukavaa viikonloppua!


9 kommenttia:

 1. Ihanat ilmeet päivänsankarilla 😍 Varmasti mieleinen lahja. Hauskoja juhlia teille 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija, tästä päivästä selvitty, huomenna rääpiäiset! :D

   Poista
 2. Paljon onnea synttärisankarille! Näyttäisi olevan mieluinen lahja.

  VastaaPoista
 3. Ihana ihana Kersti ♡ ja että nappasit nuo ilmeet ♡ Ihan kuulen ihastuksen, jännityksen ja ilon äänet. Riemukasta synttäripäivää sinne ja isosti onnea. Mukini on edelleen siellä kirpparilla -kassothan millon kerkiäisin hakureissulle - joten etäskoolaan sillä kolhiintuneella, kaffi on kyllä tuoretta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisinaan saa taltioitua kameralle loistokkaita tilennekuvia, ja tämä oli sellainen kerta. :D Kersti on niin mainioin ikäinen ja yllätys oli aito, kun ei tämän ikäinen osaa vielä odottaa mitään synttärilahjaa. :D

   Kiitos kovasti onnitteluista, saanko ristiä sinut meidän virtuaalivaramummoksi? <3

   Poista
  2. Voi saat, kiitos kunniasta, olen erittäin otettu ♡ Kenties jonain päivänä nähdään livenäkin, mistäs sitä ikinä tietää. En katsos ole vielä luopunut kurkistelemasta ympärilleni passelin heilikandin toivossa -siis sulle. Vaihtarina voisit ruveta mulle virtuaalivaraminiäksi, vaikkei sitä toista poikaa olekaan. Näinä epävarmoina aikoina on hyvä olla kaikenlaista varalla... puolin ja toisin... XD

   Poista
  3. Oiiiih, mulla ei oo (vielä ikinä) anoppia ollutkaan, alan oitis ylimääräiseksi miniäksesi! :D <3 Meillähän on tytöillä semmoinen tilanne, että heidän isänpuoleiset isovanhemmat ovat kuolleet, joten he ovat toispuolimummottomia ja minä anopiton/appiukoton. Olisi oikeasti hauska joskus tavata livenä! Jos tahdot, niin laitapas mulle yhteystietosi vaikka sähköpostilla ( ihanintaonjuurinyt@gmail.com ), olisi mukava muistaa sinua vaikka postikortilla. :)

   Poista
 4. No voi apua mitä kuvia. <3 Lapset on niin ihanan aitoja, ihana riemu kaikissa näissä! :)

  VastaaPoista