sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Ensilumi ja jouluvalot


Asensin ikeasta ostetut ja junassa kuskatut verhotangot viime viikolla olohuoneen ikkunaan. Katokku ne on siellä edelleen ja jopa ihan suorassa! Kotikin näyttä siltä että siellä asutaan. Toteutan jatkossa minimalismia jossain muussa muodossa kuin verhottomuutena. Nyt saatin sopivasti vielä valkoinen maisema ikkunaruudun toiselle puolelle, näin mä vähän suunnittelinkin. ;)

Viivi lähti perjantaina kaverin kanssa tallille ja jäikin samalla reissulla yökyläilemään.
Minä sain jouluvalojen ripustusapulaiseksi viisivuotiaan lainalapsen naapurista, sekä myöhemmin seuralaiseksi glögiä ja torttuja nautiskelemaan ex-työkaverin ja naapurin rouvan.Tämmöstä valkosta juttuu.

Lauantaina Kersti heräsi jostain kumman syystä jo puoli seiskalta.
Kun ei uni tullut, noustiin, tehtiin takkaan tulet, keiteltiin tsufeet ja luettiin (+rutattiin) puolet aamun lehdestä... tunnin päästä muksu oli jo niin kukkuutipöö, että mentiin takaisin nukkumaan.

Kutomista, huilaulua, lukemista, kotihommia, ruuanlaittoa, päiväunet, ulkoilua, lumitöitä ja hiihtoa telkkarista. 
 Jauhojärven Samin vois kloonata, laittaa pulloon ja tuoda tänne. Sopis joulukoristeeksi. Saattais sille olla käyttöä muinakin vuodenaikoina.

3 kommenttia:

 1. Oi kun kaunista! Tampereellekin oli myös tullut viikonlopun aikana lumi, tykkään <3

  VastaaPoista
 2. ETTÄ MITÄ. Porvoossakin satoi ensilumi pari päivää sitten mutta huomautettakoon ettei täällä näytä tuolta laisinkaan. Epistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, huomenna tasataan tilit: vettä luvattu koko eteläiseen suomeen, joten se siitä ja sen kestämisestä. ;)

   Poista