tiistai 16. lokakuuta 2018

Still Alive


Muutaman kuukauden blogihiljaisuuden jälkeen tulin ilmottautumaan elävien kirjoihin! Tekohengittelen pikkuhiljaa uutta sisältöä myös tänne uinahtaneeseen blogiini.
 
Hellekesä lamaannutti puikkojen heiluttelijan, eikä kesän aikana syntynyt montaakaan sukkaa tai töppöstä. Ilmeisesti verkkainen kutomistahti on alkusyksyn viileyden inspiroimana muuttumassa semisti nousujohteisempaan suuntaan, sillä viikonloppuna rykäistyn viimeistely- ja päättelyurakan loppulukemaksi kymmenen valmista sukkapariskuntaa saivat toinen toisensa. Naputtelen näistä postauksia lähipäivinä. Lisäksi virkkuukoukun päässä roikkuu yksi puolivalmis vauvanpeitto ja joululahjasuunnitelmatkin ovat jo vaiheessa idea!


Syksy on pylläyttänyt arkikuvioita mun työn osalta uusille raiteille. Äitiysvapaiden jälkeen olen ollut joustavalla hoitovapaaalla (27 h töitä/vko) kaksi lukuvuotta ja nyt tänä syksynä oli tarkoitus palata normaaliin täyteen työaikaan tutussa työpaikassa. Noooh, eipä mithän, parin päähänpiston ja muutamien sattumien summana aloitinkin kokonaan uuden työn naapuripaikkakunnalla. Työsopimus on määräaikainen, ja olen omasta vakituisesta työsuhteesta virkavapaalla näillä näkymin ainakin jouluun saakka. 

Työ on ollut mielekästä, mutta kymmenet uudet ihmiskontaktit, yhteistyökuvioiden sumplailut ja uuden työn opettelu syövät kapasiteettia siihen malliin, että iltaohjelma painottuu vahvasti nollat taulussa elbailuun. 

Nyt vietetään syyslomaa, isompi lapsonen kotiutunee huomenissa Vantaa-vierailultaan, me ollaan pikkuflikan kanssa ehditty tehdä kirpparikierroksia, kotihommia, pihapuuhia ja nukkua piiiiiitkiä päikkäreitä. Olovinansa niinkö menis totehen ja hyvään tarkotukseen.

Kirpeitä syys(loma)päiviä!

12 kommenttia:

 1. Kiva kun ilmoittauduit, tervetuloa takaisin. Hieman kateellisena katselen sukkapinoasi. Vielä sen minäkin opin, kantapään teon.
  Mukavaa viikon jatkoa ja kaikkea kivaakin uusiin haasteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hirnakka! Noh, noh, tuollainen varjossa kasvanut, kuivan kesän sukkapino! :D Youtubesta vaan video pyörimään ja opettelemaan! :) Mukavaa viikkoa sinulle myös.

   Poista
 2. Olen monesti kauvannut kirjoituksiasi ja miettinyt, mitä teille kuuluu.
  Helpotti, kun annoit elonmerkin.
  Upea sukkapino.
  Hyvää viikon jatkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva kuulla että joku on kaipaillut! <3 Kiitos kommentista ja hyvää viikkoa!

   Poista
 3. Upea sukkapino ja mukavaa kun taas olet mukana kuvioissa.

  VastaaPoista
 4. Ihana kuulla Sinusta taas <3 Melkoinen pino sukkia :) Kivaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
 5. Dodih, kyl se kesti mut kyl se kannatti, odottelu nimittäin. Welcome back!

  Täällä juostaan sisäpiilosta ja muuta 'rauhaisaa'.... Viisi omaa ja kolme liisattua ihmislasta temmeltää niin että mummolan ikkunat välillä helisee. Lettuja paistetaan ja nautitaan yhdessäolosta, iltayhdeksältä on koko konkkaronkka kanttuvei siskonpeteillä.
  Naattikaa syyslomavapaasta, kipot ja kupit oottaa täällä visiteeraustanne,
  Keekis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, täällä taas, vaikka uhkailin niinkun alkoholisti konsanaan, että lopetan koko touhun!

   Kuulostaa siltä, että mummulla on hiki pinnassa! Me ollaan oltu erittäin epäsosiaalisia ja vältelty ihmiskontakteja parhaan taidon mukaan! :D Oman pään sisällä on niin mukavaa, ettei tarvitse lähteä ulos. XD

   Mukavaa loman jatkoa sinne. :)

   Poista