torstai 18. lokakuuta 2018

äRRä-Paketti


Tilailen silloin tällöin netistä harrastustoimintaani ylläpitäviä pehmoisia paketteja, jotka toimitetaan paikalliselle R-kioskille. Kauppias on tosi rento ja ystävällinen, ja usein kiskalla asioidessa tulee paketin lisäksi vaihdettua muutama ylimääräinen sananen.

Kesähelteellä tilausta noutaessani mainitsin, että kai sitä saa tällaisellakin säällä voi sukkalankoja hankkia, vaikka näin kuuma onkin! Kauppias myönteli, että johannyttoki ja lisäsi, että jos jalat loppuvat kesken, niin hänellä olisi yhdet sirot neliykköset. :D Vastasin alihankintaväen olevan laiskottelulakossa, jonka vuoksi toimitusajoissa saattaa ilmetä viivettä, mutta pistetään tilaus korvan taakse! Eilen kävin asioimassa taas kioskilla, ja lahjoitin samalla sukkapinosta yhdet kohdehenkilölle räätälöidyt teemaan sopivat sukat! 

Vastaanottaja oli saamastaan huomionosoituksesta häkeltynyt, iloinen ja kiitollinen.

Muutaman vuoden aikana omat ystävät, lähiomaiset, kummilapset ja muut tuttavat ovat saaneet varmaan jo kyllästymiseen saakka sukkia lahjaksi. Täytynee laajentaa levikkialuetta ja lahjoittaa vastaisuudessa tuotoksia kaikille vastaantuleville koiranpissattajille, postinjakajille, roskakuskeille ja puutarhatontuille.

12 kommenttia:

 1. Onpa ihana muistaminen! :) Ja vielä mainiot teemasukat. Mikähän siinä on, että Ärrällä on usein niin mukavia kassatyyppejä? Olen tavannut useammankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ainakin tosi mukava ukkeli ja putiikissa on kiva asioida, vaikken useinkaan paketin noudon lisäksi osta muuta. Ehkä niillä kaikilla on joku yhteinen diagnoosi: keskivertoa hilpeämpi persoonallisuus? :D

   Poista
 2. Varmasti ukkeli ilahtui teemasukista. Sinulla välähtää.
  Kivoja asiointireissuja ärrällä ja muuallakin!

  VastaaPoista
 3. Olipa varmasti yllätys kun paketin annoit . Muistaa varmasti loppuelämän.

  VastaaPoista
 4. Ihana teko sinulta!

  VastaaPoista
 5. Ihana lahja ja yllätys. Varmasti muistaa tämän aina.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana muistaminen.💛
  Hienoa,jos voit laajentaa sukkien saajapiiriä. Täällä tehdän keskolaan, sairaalaan ja uusia kohderyhmiä löytyy sinunlaisille rohkeille ilahduttajille!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista, hyväntekeväisyyskohteita löytyy läheltä ja kaukaa. :D

  VastaaPoista
 8. Kävin täällä jo aiemminkin ihastememassa näitä hauskoja sukkia ja kivaa lahja-ideaasi, hurjan kiva ajatus - ja toteutus myös!

  VastaaPoista
 9. Varmaan olikin iloinen yllätys ja vielä teemaväreillä!

  VastaaPoista