tiistai 10. lokakuuta 2017

Syyskuvia tytöistä


Syksyinen kuvapläjäys tytöistä. 
Kersti on nyt 2,5 v. ja Viivi täyttää ensi kuussa 11 vuotta.
Pitäis vaikka syyslomlla ottaa asiaksi teettää parhaimpia otoksia viime vuosilta aidoiksi alkuperäisiksi paperikuviksi. Muutenkin valokuvaukseen olisi mukava perehtyä enemmän, haluaisin uuden objektin tuon perusmallin rinnalle.... mutta kovin ovat hintavia he.


18 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat suloisista tytöistäsi. Eikä syksyisissä maisemissakaan ole moitteen sijaa. Kerrassaan hyvät kuvat. Yksi asia, jonka haluaisin vielä oppia on valokuvaaminen. Hyvää lokakuun jatkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä oon innostunut valokuvauksesta yläasteen mustavalkovalokuvauskerhossa, jolloin otettiin kuvia aidolle filmille ja kehitettiin kuvat paperille pimiössä. Luulen, että ehdin osallistua valokuvauskurssille seuraavan kerran sitten, kun omassa elämässä ei ole enää mitään kuvattavaa!! :D :D

   Mukavaa lokakuuta myös sulle! Rohkeesti vain kuvaamaan ja tos tarvit lisävahvistusta, niin ei muuta ku esim. kansalaisopiston kurssille! :)

   Poista
 2. Upeita kuvia ja söpöjä tyttöjä :) Meillä näyttääkin olevan melko saman ikäiset likat :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat tytöt sinulla. Pienempikin on kasvanut ihan valtavasti ja isompi on niin äitinsä näköinen. Mukavaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne isoja neitejä jo. :) Hyvää syksyä sinulle myös, mummo.

   Poista
 4. Apua miten kauniit kuvia ja sievät neidot! Ihana kuvailla syksyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt on ollut kyllä tosi kaunis syksy, pitää näitä suomen luonnon kauniita puolia yrittää tallentaa, kun kylmä kesä saa aina niin paljon moitteita! :D

   Poista
 5. Kyllä on nättejä tyttöjä! <3 Ihania syyskuvia! Mulla on kans tuo kuvien teettäminnen ikuisuusprojektina. En edes kehtaa kertoa, miten monelta vuodelta kuvat on teettämättä, mutta aion sen vielä tehdä, koska oikeita kuvia on niin paljon kivempi katsella yhdessä perheen kanssa valokuva-albumista, kuin tietokoneen näytöltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Viimeksi teetin kuvia joulukortteihin, ja on niitä vaan niin mukava hypistellä paperilla, ettei voi mitenkään verrata digikuviin. Vähän sama juttu kuin E-kirjoissa, niissä ei oo sitä tuntumaa ja fiilistä mitä oikeassa kirjassa.

   Poista
 6. Hyviä kuvia ja kyllä paperikuvat on mukavia teettää silloin tällöin joistakin otoksista. Hyvää alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 7. Voi, miten upeita kuvia! Suloiset tytöt sinulla. Kiva, että löysin tänne blogiisi. Yritin liittyä lukijaksi, mutta se ei jostain syystä nyt onnistunutkaan. Täytyy kokeilla myöhemmin uudestaan. Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä bloggeri takkuaa tuon tuosta. :( Kiitos käynnistä ja kehuista! :)

   Poista