perjantai 4. elokuuta 2017

Saunakamarin hyllyjen tuunausTorpan saunakamari on tehty vanhaan navettaan ja on yleistunnelmaltaan ihanan hämyinen ja viihtyisä, eikä rakenteiltaan vaadi remonttia. Jotain pientä tuunausta on siellä(kin) ajan oloon tarkoitus tehdä. 


Tällä kertaa heitin kuikkaa pyökinsävyisillä lattialaminaatinpalasilla, jotka oli naputeltu hyllylevyiksi kamarin nurkkaan.Pihavaraston purkulautakasasta löytyi hyllylevyiksi sopivaa vanhaa harmaata seinälautaa.


Piti oikeen miettiä hetki, miks ihmeessä tuos kuvas on vesuri... Mut taisin "piirtää" sillä sahausmerkin laudan pintaan. :D 


Sole työmaa eikhä mikhän iliman rakennustarkastajaa. 


 

Nuovvaa.


18 kommenttia:

 1. Kyllä on näppärät hyllyt! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan tunnelmallista! Kunpa meillekin mahtuisi pihasauna! Löysin blogisi acebookin ketjusta! Kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle piha/mökkisauna on se ainut oikee. Täällä rivitalossa on sähkösauna, mutta se lämpiää vain jonkun kerran vuodessa ja toimii loppuajat varastona.

   Poista
 3. Ei oo sullakaan turhaan menny koulut hukhan vaimitensoli.... kaikki onnistuu kun sille ruvetaan. Ja riimaa pukkaa vaikka tavallista vaan yrittää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois voinu viitata koulus vähän ahkerammin, ni olis fyrkkaa muihinki ku näihin nollabudjetin remppoihin, vai mitensoli. Sattumalta meni ku strömssössä, ei tarvinnu tehä ku kerran! 😂

   Poista
 4. Onpa tunnelmallinen saunakamari. Paljon paremmin nuo sinun nikkaroimat hyllyt sopivat kamariin kuin jotkut laminaatista väsätyt. Tottakai se rakennustarkastaja on työmaalla oltava. Aurinkoisia päiviä teille!

  VastaaPoista
 5. Hyvännäköiset hyllyt nikkaroit.

  VastaaPoista
 6. Onpa kauniit hyllyt. Niin tunnelmalliset ja ympäristöön sopivat. - Kiva kun kävit blogissani, kiva blogi sinulla. Mukava saada uusia blogikavereita. - Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Kaunista!
  Ja niin tunnelmalliset kuvat!

  VastaaPoista
 8. Nyt iski ankara saunakateus! :)
  Aivan ihania kuvia. Ja kivat hyllyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo saunakamari on tosi mukava vilvoittelutila. Tai siis juhannuksena kylläkin lämmiteltiin siinä, kun pihalla oli niin kylmä! :D

   Poista