maanantai 31. heinäkuuta 2017

Ooo, kesän lapsi mä ooon! Parin kuukauden mittainen kesäloma alkaa olla loppusuoralla, tämän viikon jälkeen etsitään herätyskello, viritetään se toimintakuntoon ja yritetään suoriutua kouluun, töihin ja hoitoon. Viileästä kesästä huolimatta kameran muistikortille on tallentunut muutamia kesäisiä kuvia, joilla voi huijata muistia luulemaan, että kovin olin aurinkoinen ja lämmin se kesä 2017. Tikanheittoa vanhassa mummulassa.

 Ollaan vietetty kesää pääasiassa kotona ja torpalla, jokunen vierailu on tehty myös mummulaan ja vanhaan mummulaan. Ei olla tehty oikein mitään ja tavallaan kaikkea. Sirkushuvien sijaan ollaan uitu, saunottu, ulkoiltu, touhuttu torpalla, kerätty ja kasvateltu kukkia, syöty jäätelöä, poimittu metsämansikoita, kierrelty kirpputoreja, tavattu ystäviä ja sukulaisia, pilkottu polttopuita ja nukuttu piiiitkiä päiväunia. Viivi on ollut meistä ainoa, joka on seikkaillut maakuntarajojen ulkopuolella (kiitos kummitäti Marjaana + Tomppis Helsingin reissusta). Heinäkuun alussa Viivi osallistui myös kaupungin järjestämälle kesäleirille.
  

Viivin kummitädin (mun siskon) mies oli bongannut vaihtolavalta kelpofillarin (ja vähän muutakin kerrostalon parvekkeelle sopivaa sisustusrojua, vaimo respect) ja rassannut sen kuntoon Viiville mökkipyöräksi. Voi mahoton, hirveen kiva! Tyy-töt tykkää, tyy-töt, tyk-tyk.Aurinkoista elokuuta! <3

10 kommenttia:

 1. Vai ette ole tehneet mitään! Olette tehneet juuri sitä, mitä kesällä kuuluukin. Pikkuneidin kasvoilla on ainakin aurinkoinen ilme, joka valaisee pilvisinäkin päivinä. Kiva, kun Viivin kummisetä oli tarkkana. Hyvä löytö. Oikein mahtavaa elokuuta sinulle ja tytöillesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon jotenkin parhaimmillani silloin, kun ei tartte tehdä mitään tai mennä mihinkään, eli saa valita! Ainut suunniteltu meno koko kesälle oli hammaslääkäri, muuten on vedetty ihan vaan fiiliksen mukaan! :) Ja tuolla kesäkodissa on ollut niiiiiin ihana touhuta ja lomailla, etten ole kyllä kaivannut muuta aktiviteettia. Teen töitä lasten kanssa, ja jotenkin ehkä siitäkin johtuen tulee vältettyä kaikki megataphtumia, missä on paljon kiljuvia lapsosia ja vipinää.

   Mukavaa loppukesää sinulle myös! <3

   Poista
 2. Ihania kesäkuvia <3 (koiratki näyttää vähintään dopermanneilta pikku-Kerstin rinnalla..)

  VastaaPoista
 3. Mikä kesä ❤️ ihania kesäkuvia! Ja kiitos kesämuistoista 👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin lukuisista kahvikupillisista ja leikki- ja jutteluseurasta! :)

   Poista
 4. Jännä juttu, että vaikka kesä tosiaan on ollut vähän koleanpuoleinen, niin aika paljon niitä lämpimiäkin hetkiä on silti kesään mahtunut. Ainakin noista kuvista sellainen välittyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laskin, että kuvan on otettu kolmelta tai neljältä eri päivältä... vähempi on tullut ulkona kylvettyä ja puolialastomana roikoteltua niinä päivinä, kun lämpötila on huidellut kymmenessä asteessa. :D Nyt on kyllä kelit kohdallaan! :)

   Poista
 5. Sattumapyrähdys blogiisi ja voi miten kesäisiä ja ihania kuvia täältä löytyikään! Aurinkoa elokuuhunne ja tervetuloa vastavierailulle.

  VastaaPoista