torstai 29. kesäkuuta 2017

Tuoliparin tuunaus


Tsilirimpsis! Eka torppajuhannus on iloisesti ohi, täytyy postailla kuvakooste, kunhan ehdin käydä läpi varsin arveluttavan kuvamateriaalin, ja poimia julkaisukelpoiset otokset ihmisoikeuksia ja yksityisyyttä loukkaavien vilimien joukosta. Varauduin torpalla juhannusruuhkaan ja lisääntyneeseen majoitustarpeeseen vaihtavamalla huonekalujen paikkaa: vein ison pöytäryhmän kuistille ja toin sieltä pikkupöydän (kuvassa) tuoleineen ja sivustaladattavan penkkisängyn tupaan.


Ysikyntluvun tummanHiRveällä kultaruusuisella verhokankaalla vuoratut tuolin päälliset särähtivät silmään jokseenkin hanakasti, ja ajattelin vaihtaa kuosit paremmin imagoon istuvammaksi.


Irrotin tuolista vanhan kankaan ja nypin irti sinkilät, joilla kangas oli kiinnitetty.


Vihreän kankaan alta paljastui lähämäinen ja kulunut alkuperäinen kangas.


Löysin kotoa kirpparitilkkulaatikosta kaksi verhoiluun sopivaa tukevaa kangasta. Ruusukuvioinen kangas riitti juuri parahiksi kahteen tuoliin, "vanhan vihreää" oli isompi pala. Jos joskus hommaan lisää vastaavanlaisia istuimia, voisin käyttää niihin tuota vihreää, ja sopisivat ihan hyvin yhteen ruusuisten tuolien kanssa. 


 Suoritettiin työ tyttöjen kanssa loma-aamun ispiraatioaallossa kahvin juonnin ja muksujen aamupalatohinan ohessa, työvälineenä Tokmannin alelaarista löytynyt 8 euron niittipistooli. Kovasti oli soiva peli noinkin edulliseksi värkiksi! Kerstin touhuillessa ylijäämäkankaiden ja tuolinraatojen kanssa Viivi nitoa jytkytti sitä mukaa kun sain kangasta pingotettua tuolin reunoille, samanaikaiseen kuvaamiseen en kyennyt!


"Kelpaat kelle vaan."

Semimummulook Rules! 

Siitä siihen, että täällä olis pyssy, mutsi, pari muksua ja 2400 sinkilää valmiudessa verhoilemaan mitä vaan ikinä tarvit ja haluut. :D

(Tuunauksen hinta: Pistooli+niitit 12€, kangas kirpparilta 1,50 €)


4 kommenttia:

  1. Siis tuo ruusukangas sopii tuoleihin ihan täydellisesti! Niin kauniit tuolit! <3 Ja voi noita torpan räsymattojakin <3 Ihania kesäpäiviä sinne! :)

    VastaaPoista
  2. Moikka. Tosi somiksi tuunasit tuolit. Kelpaa niillä istuen kesästä nauttia. Kristiina

    VastaaPoista