keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Naistenpäivän kirppislöydöt


kirppislöytöjä


Naisten päivän kunniaksi hemmottellin itseäni töiden jälkeen pyörähtämällä pitkästä aikaa paikallisella kirpputorilla. Vein hiihtolomalla taas pussi- ja laatikkotolokulla meille tarpeettomaksi jäänyttä tavaraa Uffin konttiin ja Spr-kirppikselle, ja nyt yritin parhaani mukaan paikkailla raivaussession jälkeistä romuvajetta haalimalla lisää kaapintäytettä... 
Ei vain, ihan tarpeellisia ja kivoja löytöjä tein. Noin niinku omasta mielestä. :D 


Kerstille söppänä tyyny 3,50 €
Laadukas, lämmin hartiahuivi 4€ ja kukallinen perushuivi 2,50 €Kuviollinen neuletakki 10 €. 
Moitiskelin suolaista hintaa, mutta ihastuin neuleen kuvioon ja takki on lisäksi hyväkuntoinen, osimoilleen passeli ja rento perusvaate töihin. 

mollie makes

Kehystetty magneettitaulu Viivin huoneeseen 7,50 € ja käsityölehti 1€. Astiapyyhe

Keittiöön Lapuan kankureiden astiapyyhe 1€. Kerstin sänkyyn hempukka, tähtikuvioinen pussilakana + tyynyliina 5€ ja valkoinen muotoonommeltu aluslakana 0,70€. 
 Isompaan sänkyyn siirtymiseen myötä vaihdoin Kerstille myös normaalikokoisen aikuisten peiton, johon tuo pussilakana sopii.

Semmoinen kierros! Sain muuten tällä reissulla myös mainion yksivuotissynttärilahjaidean Kerstille! Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain tuunattua.

Iloista naistenpäivää! 
Muistapas joka päivä ja varsinkin tänään 
tehdä jotain oikein mukavaa.


5 kommenttia:

 1. Hyviä löytöjä olet tehnyt ja hyvin perusteltuja ainakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Motiivit on kohdallaan! :D Näköjään perinteinen pesänrakennusviett on taas päässyt iskemään näin kevään korvilla, kun tulee ihmevimma kantaa vanhaa pihalle ja uutta tupaan. ;)

   Poista
 2. Onpa kivoja löytöjä!
  Kirpparilla tulee tosi säästäväinen olo, kun löytää halvalla jotain kivaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Toisaalta kirpparihankinnoista on myös helppo luopua sitä mukaa kun käyvät itselle/lapsille tarpeettomiksi, kun hankintahintakaan ei ole ollut kovin suuri. Paljon lahjoitankin tavaraa, mutta oon myös saanut usein esim. lastenvaatteista saman hinnan, millä oon ne hankkinutkin. :D

   Poista