sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Lankalöytö kirppikseltä!


Viime kerralla, kun poikkesin äSPeeäRrän lähikirppikselle etsimään (ja löytämään) lakanakangasta kastemekon alushametta varten, löytyi lahjoitustavaran joukosta puikonheiluttelijalle herkkua: neljä kerää Sandnes Garnin Silk Mohair lankoja!!

 Satuin kreivin aikaan apajille, sillä olin juuri kollaamassa nappilaatikkoa, kun myyjätär tuli lippaamaan täydennystä käsityötarvikeosaston hyllyihin ja lokeroihin. Minä tietysti kärppänä perään kerämään koriin parhaat päältä!


Esimerkiksi lankakauppa Titityy myy tätä lankaa 13,50€ hintaan, joten euro korkkaamattomasta kerästä ei ollut hinta eikä mikään! Yli viidenkympin langat maksoivat siis vain 4 €. Sandnes Garn Silk Mohair
 60 % kid mohair, 25 % silkki, 15 % villa


Nyt ei ole kuin yksi ongelma, eli mitäs tästä tekisin!? 

Pinterestiä selaillessa iski lähinnä runsauden pula, tälle langalle sopivia ihania ohjeita oli vaikka kuinka! Myös lankojen mukana tuli pitsihuivin ohje, mutta se ei ollut oikein minun tyylinen... Jonkinlaista huivi/pipo-settiä kuitenkin ajattelin, mahdollisesti yhdistettynä johonkin paksumpaan lankaan.

KokemuXii, idiXii, ehdotuXii???


 

11 kommenttia:

 1. Hieno löyty ja miten herkullinen väri! Oi noistahan saa vaikka mitä. <3 Kivaa talviviikkoa sinne ja ei kun puikot heilumaan. :-) Katja

  VastaaPoista
 2. Huikean hieno löytö🤗 Ehdotuxii, kokemuxii eikä idixii ei valitettavsti ole.

  VastaaPoista
 3. Vastavierailulla ja mahtava löytö :D. Minä tekisin villapaidan noista langoista,sellaisen jossa olisi jotain pitsineuletta.. olisi kevyt jo kevättä ajatellen.

  VastaaPoista
 4. No nyt on sattunut huippulöytö kohdalle!

  -Ruut

  VastaaPoista
 5. Tuo näyttää niin pehmoiselta, että silittelisin sillä poskea :D

  VastaaPoista