tiistai 26. joulukuuta 2017

Joulu paketissa




Hyvää tapaninpäivää! 
Ollaan perinteisesti vietetty aatto mummulassa, ja niin tänäkin vuonna. Lapset odottivat kovasti mummulaan lähtöä, ja aatonaattoiltana päästiin vihdoin kimpsujen ja kampsujen kanssa tienpäälle. Matkalla Kersti nuuhki ilmaa ja sanoi: "Täällä tuoskuu mummu!" Hyvä vainu, etenkin kun matkaa oli jäljellä vielä noin 60 kilometriä! 

Eilen palasimme hyvin huilanneina sankan lumisateen saattelemana takaisin kotiin. Viivi jäi vielä pariksi päiväksi mummulaan pienimmän pikkusiskoni kaveriksi ja me Kerstin kanssa ollaan touhuttu tupaa lämpöiseksi ja pihaa lumesta puhtaaksi.


Joululahjojen paketointi on korttien askartelun rinnalla mukavinta jouluvalmistelua. Me ei aikuisten kesken osteta toisillemme mitään mahdotonta, mutta humoristiset, käytönnölliset, herkulliset, kirppikseltä hankitut tai käsityönä tehdyt lahjat on kuitenkin mukava kötöstää nättiin pakettiin.






Tänä jouluna kääräisin pakettiin muutamat villasukat, kynttilöitä, samarinia (velipojalle, heh), Arabian vanhan kahvikupin, astianpesu/yleispuhdistusainetta, untuvapeiton, kirjoja ja EU-joulupaketin (näkkileipää, pipareita, joulukarkkeja). 

Lisäksi omille/kummilapsille ostin joitakin heidän toivomia leluja, lastenkirjoja, pari peliä, muumipehmoja (kirppikseltä), Bluetooth-kaiuttimen ja koulutarvikkeita.

 

Kekkasin leikata All Sorts-lakupakkauksesta pakettikortteja. 
 

 Musta on lahjapaperi Clas Ohlsonilta, muut paperit ja tarvikkeet edellisvuosien jämiä.


Lisäksi riemunkirjavia lahjoja lapsukaisille. Tai ei noi kynttilät oo niille! :D 





Meille ei tullut pukki, vaan lahjat kävi jakamassa etäisesti tutunnäköinen potkukelkkaileva parivaljakko ja poro(koira), jotka sain ikuistettua tähän hitokseen tärähtäneeseen valokuvaan.


 ...ja ylläripylläri myös kotiin tullessa odotti tontun terveiset. Yritin sille lähtiessä huikata, että vois samalla vaivalla suorittaa loppuun vaiheeseen jääneet joulusiivot, mutta ilmeisesti se ei kuulu nykyisin joulutonttujen työnkuvaan... 

Lahjoista paras saatiin kuitenkin jo pari päivää ennen joulua! 
Siskoni pyöräytti maailmaan suloisen poikavauvan ja perhe pääsi kotiutumaan aattoiltana. Täällä onnenhuuruinen täti ihailee vauvaa kuvien ja videoiden kautta siihen saakka, kun nähdään muutaman sadan kilsan päässä asusteleva vauveli livenä. :)







7 kommenttia:

  1. Kuvat henkivät jouluista tunnelmaa. Onnea uudelle tulokkaalle ja hänen läheisilleen. Kaikkea hyvää teille tulevaan vuoteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Kirsti! Samoin hyvää ja onnellista uutta vuotta sinulle. <3

      Poista
  2. Ihania joulutunnelmia <3 Onnea tädille jouluvaavasta :)

    VastaaPoista
  3. Kauniita paketteja ja iloisia uutisia! :) Onnea tätsylle! <3

    VastaaPoista
  4. Ihana tunnelma täällä, ja hienoja paketteja, huh sentään. Tuo All Sorts pakettikorttivinkki täytyy muistaa painaa mieleen. Epäilenpä, että materiaalia tulee kerättyä ennen seuraavaa lahjanpakkauskautta..

    VastaaPoista