lauantai 26. maaliskuuta 2016

Iloista pääsiäistä!



Tulin toivottamaan pikaisesti mukavustuttavaa pääsiästä nyt kun noita neliveto kiskoo kauneusunia!



Täällä eteläpohjammaalla tosiaan virvotaan vasta nyt, muun suomen noidat ovat palkkansa saaneet jo palmusunnuntaina. Käytiin aamupäivästä virpomassa naapurustossa. Viivi lähti vielä laajemmalle kierrokselle kaverinsa kanssa ja me Kerstin kanssa jäätiin trullivahdeiksi kotiin.


Meinasin jo nyppiä höyhenet ja katkoa virpomisoksat kun säikähdin että pari kopsua saanut järjestelmäkamera oli hajonnut! Se ei suostunut tarkentamaan vaikka tein mitä, kaikki kuvat järjestään yhtä huttua (kolma ekaa kuvaa puhelimella otettuja). Mulla on ollut huonoa tuuria kodinkoneiden kanssa ja aattelin että nytkö tämäkin vehejes on laulunsa laulanut... mutta nyt kun tuossa tarkemmin rakkinetta pyörittelin, huomasin että automaattinen tarkennus -namiska oli vain siirtynyt vahingossa väärään asentoon. Eli toimii taas!


Kerstin saalis! Naapurit tiesivät odottaa pientä virpojaa varustautuen spesiaaliylläreillä: Pilttiä, vieteripupu ja pari palaa pääsiäislimppua, jota Kersti mussutti tohkeissaan pari päivää sitten kun poikettiin seinän takana kahvilla. Ihan huippujuttu. :)


Vaihtoehto virpomisvitsoille! 

Viivin kaverin äiti on töissä kukkakaupassa, ja tytöt lähtivät kiertelemään kylää kaupalta hommatut tulppaanit ja narsissit sekä perinteiset virpomisoksat kainalossa! Hauska idea virpoa kukilla, jos ei ehdi, jaksa tai halua askarrella pajunvitsoja. 

Nyt pitäis päättää mihin suuntaan tormataan lankalauantai-illan viettoon. Ajellaanko kotopuoleen vai rylläilläänkö näillä huudeilla kokkovalakeita bongaillen...? Hmp. 


Iloista pääsiäistä kaikille lukijoille! :)

12 kommenttia:

  1. Ihana nelivetonoita ;D

    Ja kivasti oli naapurit pikku noitaa ajatelleet <3

    VastaaPoista
  2. Löysin ihanan blogisi sattumalta ja tulen toistekin!
    Pirtsakkaa pääsiäistä koko perheelle täältä Oulusta ja tervetuloa kurkkimaan Villa kardemummaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiva kun eksyit tänne, lähdenpäs samantien vastavierailulle! :D Kivaaa pääsiäistä myös sinne pohojosen suunnille!

      Poista
  3. Ihanasti naapurit olivat ajatelleet myös pienempää virpojaa. :)
    Mukavaa pääsiäistä sinne.

    VastaaPoista
  4. Oi suloisia ♥

    Ihanaa pääsiäistä!♡

    VastaaPoista
  5. Hienosti huomioitu tuo pieni nelivetonoita. Meillähän virvottiin viikko sitten,eikä ole mitään tulia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin ne perinteet vaihtelee ympäri suomea. :D Isompi muksu halusi jäädä kotiin ja käytiin n. puolen tunnin uniajelulla, nähtiin melkein parikymmentä kokkoa! :D

      Poista