torstai 25. helmikuuta 2016

Minu(n konee)ssa on ongelma, jokin virhe ohjelmoinnissa


Terkkuja epämukavuusalueelta! 

Vuoden "vanha" astianpesukone heitti näytölle vikakoodin, joka käyttöohjeen mukaan vaatii ammattilaisen suorittamaa huoltotoimenpidettä. Aargh! Just nyt tekis mieli napata kone juurineen irti liitoksistaan, kantaa se olalla muutaman sadan metrin päähän autoromuttamolle muiden raatojen seuraksi ja marssia kauppaan ostamaan uusi. Kotiinkannettuna. Asennettuna. Kiitos. 

Voi että mä inhoan tämmösiä toimimattomien vempaiden selkkauksia ja korjauksia. Viivi tarjoutu tiskaamaan, takuuta on jäljellä ja onhan tää olematon hiirenkikkara kaikkien maailman murheiden rinnalla, mutta silti: arvatkaa kuinka paljon kiinnostaa soitella Gigantin pojille ja selittää, millaisia error-ilmoituksia ja pimpelipomsävelmiä teiltä hankittu digidigipesukone täällä veisaa. Ai mahtava. Tuskin maltan odottaa huomista!

Tätä tympivää fiilistä ei pelasta mikään. 
 Paitsi komea huoltomies.

7 kommenttia:

 1. Ääh, maailman inhottavinta kun joku kone hajoo!!! Niihin kun tottuu niin äkkiä.

  Meillä hajos joku aika sitten mankeli. Ehdin ensimmäisen lakanan laittaa sisään, kun jäi jumiin ja sitten alkoi tulla palaneen käryä. Äkkiä johto pois seinästä ja soitto miehelle. Eipä tuolle tietty matkan päästä mitään pystynyt tekemään, mutta kun jotenkin pelotti, jos se vaikka itsekseen syttyy tai jotain.

  No, ukkeli sai mankelin korjattua. Seuraava mankelisessio menee miehen valvovan silmän alla.

  Aurinkoista päivän jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhhuh, pelottava tilanne!! Toivottavasti ei kärähdä uudellleen!:D

   Poista
 2. Toivottavasti tulee joku 25 vuotais herkku sieltä korjaamaan sun konetta 😉

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti tulee joku 25 vuotais herkku sieltä korjaamaan sun konetta 😉

  VastaaPoista
 4. Mulla palaa kyllä kans heti hermo jos joku elektroniikkahärpäke alkaa kettuilemaan, oli sitten pesukone, tietokone ja kännykkä!! Kyllä meinaa koneet välillä lennellä pitkin seiniä, mutta onneks on vähän vielä itsehillintää jäljellä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama! Mulla kans kiihtyvyys nollasta sataan sekunnissa noissa asioissa! :P

   Poista