maanantai 9. marraskuuta 2015

Tavoitteena puolimaraton 2016


En oo varmaankaan ainut, jonka lenkkimotivaatiota saa syksyisin houkutella pintaan sokeripalan ja pinsettien avulla...?  
Viime viikkon asti onkin ollut upeet ulkoilusäät, mutta tämän päivän kaltaisina
mustina ja sateisina päivinä on vaan niin paljon houkuttelevampaa pukata muksu vaunuissa terassin lipan alle nukkumaan ja touhuta sillä aikaa sisällä jotain mukavaa.

Oma liikunta on tällä hetkellä pääasiallisesti vaunuttelua kävellen/juosten,
satunnaisesti lihaskuntoa ja muuta kikkailua. Paras ajankohta on lähteä liikenteeseen heti aamusta kun Kersti nukahtaa ekoille unille. Raitis ilma ja lenkin jälkeinen energia tuo mukavasti lisävirtaa koko loppupäivään.Oon juossut elämäni ensimmäisen ja toistaiseksi viimeisen puolimaratonin (ajalla 2:18:54) Vierumäen Pullukka Runissa kesällä 2014 ja kymmenen kilsaa (1:06:16) samaisessa häppeningissä tänä kesänä. Aivan loistava, Sami Hedbergin luotsaama hilpeä juoksutapahtuma kaikille liikunnan ja komiikan ystäville, kuvia ja infoa löytyy täältä.

Tarkotuksena olis nyt pitää tuota kympin juoksukuntoa yllä ja keväällä alkaa potkimaan tennaria puolikkaan kiilto silimissä.


Kuinka äkkiä sitä unohtaa vuodenaikojen vaihtelut...? Kyllä tarkeni ju(oksennella)!


Puolikkaalle starttaamassa 2014
...ja puolikkaan puolikkaan (10 km) jälkifiilingeissä 2015
Kisaisäntä the hoikkapoika täysissä sielun ja ruumiin voimissa!Elintasoon ja reissuseuraan tuli vuodessa sen verran muutoksia, että päädyttiin yöpymään volkswagenin takapenkin sijaan hotellissa. Voi meitä!

2 kommenttia:

  1. Sun puolimaraton kuntoon uskon kyllä, itellä on vielä vääääähän tekemistä.. Noo, vielä on aikaa :)

    VastaaPoista
  2. Jei huippua! Tsemppiä treeneihin! :) Mulle on ainakin paras motivaattori juuri jokin tavoite, jota kohti mennä! Pullukka Run on kyllä hauska tapahtuma, juoksin sen silloin ekana vuonna, kun se järjestettiin (2013)! :)

    VastaaPoista